De website www.pccentraal.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Pccentraal. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pccentraal.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Pccentraal op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Pccentraal wordt gepubliceerd onvolledig en | of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en | of aangepast. Pccentraal behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

verlanglijst, aanbiedingen en folder

De verlanglijst is een hulpmiddel om een lijst met favoriete producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de verlanglijst worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Aanbiedingen zijn geldig, evenals onze folder, in de periode zoals aangegeven op www.pccentraal.nl en in onze folder. Niet alle producten zijn in onze winkel of online te bestellen. Vragen over de inhoud van de verlanglijst kunnen helaas niet door ons beantwoord worden. Voor specifieke vragen over producten kunt u contact met ons opnemen. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.

© 2018 Pccentraal Jan Boltenhof 4 Heiloo | info@pccentraal.nl | www.pccentraal.nl | 0725323302. Alle rechten voorbehouden


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF MET TIPS & AANBIEDINGEN

Chat

Hulp en ondersteuning

Vraag de technische
specialist om advies of hulp