Over ons

Pccentraal is opgericht door Lambert Meuleman, een ervaren ICT – Professional. Reeds 25 jaar werkt Lambert binnen de ICT branche en in de multimedia – branche. Met een groeiende kennis en ruim inzicht binnen beide branches.

Pccentraal richt zich niet alleen op de particuliere sector. Wij specialiseren ons al geruime tijd , met toenemend succes op het midden- en kleinbedrijf waar wij netwerkbeheer doen voor die instellingen en bedrijven die geen systeembeheerder in dienst hebben.

De expertise van Pccentraal op het gebied van automatiseringsvragen en | of problemen, kan goed ingepast worden aan uw wensen. Wij concentreren ons op persoonlijk contact met onze klanten, wij luisteren, analyseren de vraag | het probleem en komen met voor u de beste oplossing. Daarnaast staat verantwoordelijkheidsgevoel centraal bij alles wat wij doen. Betrouwbaarheid, duidelijkheid, deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden die wij ook hoog in het vaandel hebben staan. Samen met u maakt Pccentraal het mogelijk om onze producten volgens de best denkbare kwaliteit | prestatie | prijsverhouding samen te stellen en te leveren.

Pccentraal blijft haar producten optimaliseren, zodat u als klant niet alleen vandaag geniet , van onze producten, maar ook morgen. Onze producten maken het leven, voor onze klanten, een stuk eenvoudiger en aangenamer. Ons doel is om altijd met de juiste oplossing te komen niet alleen voor onze particuliere klanten, echter ook om onze klanten in het midden- en kleinbedrijf beter concurrerend en flexibeler te maken. Pccentraal wilt u graag een betaalbaar, een betrouwbaar en een passend advies aanbieden voor de aanschaf van een computer, printer, laptop, tablet, notebook, netwerk, server, e-book, software of anderszins. Wij houden ons ook bezig met verkoop en installatie, onderhoud en reparatie, systeem en netwerkbeheer, internet en aanleg telefonie en camerabeveiliging. Pccentraal is gehuisvest in Heiloo. Onze klanten komen vanuit heel Nederland. Uitzonderingen kunnen uiteraard besproken worden. Wilt u graag persoonlijk advies dan kan dit uiteraard ook.

Wij helpen u graag in onze winkel aan de Jan Boltenhof 4 in Heiloo. De verkoop van onze computergerelateerde producten vindt plaats via onze winkel én webwinkel. Onze webwinkel is vierentwintig (24) uur per dag voor u beschikbaar. Met aantrekkelijke aanbiedingen, ruime keuze(s) en meerdere betaalmogelijkheden.

Met vriendelijke groeten,

© 2018 Pccentraal Jan Boltenhof 4 Heiloo | www.pccentraal.nl | info@pccentraal.nl | 072 5323302. Alle rechten voorbehouden.


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF MET TIPS & AANBIEDINGEN

Chat

Hulp en ondersteuning

Vraag de technische
specialist om advies of hulp